Så här behandlar vi dina personuppgifter när du söker arbete hos oss

13:04 6 maj, 2019

När du söker jobb hos TCO registrerar vi de uppgifter du lämnar i din ansökan, t. ex. namn, personnummer, kontaktuppgifter, CV och personligt brev. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi även behandla ytterligare uppgifter såsom anteckningar från intervjutillfällen, uppgifter som dina referenser lämnat eller, i vissa fall, resultat från tester som du genomgått.

TCO, som är personuppgiftsansvarig för behandlingen, använder uppgifterna för att hantera din ansökan. TCO:s rekrytering av personal, och behandlingen av de personuppgifter som är nödvändig för detta syfte, utgör ett berättigat intresse.

Personuppgifter från rekryteringsprocessen behandlas av de som arbetar med den aktuella rekryteringen, t.ex. HR, rekryterande chef och fackliga företrädare.

Om du inte blir anställd av TCO kommer de personuppgifter som registrerats att raderas två år efter att rekryteringsprocessen för befattningen som du sökt har avslutats.

Om du blir anställd av TCO bevaras dina ansökningshandlingar.
I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur TCO behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har. 

Den svenska partsmodellen

Hur fack och arbetsgivarorganisationer tillsammans kommer överens om de bästa villkoren på arbetsmarknaden.

Läs mer och se våra filmer

Staten måste ta ett större ansvar för att rusta upp trygghetssystemen!

Vad säger politiken om ansvarsfördelningen mellan stat och arbetsmarknadens parter? Välkommen till analys och samtal tisdag 22 oktober

Läs mer och anmäl dig här

Att gå från lön till studiemedel innebär stora kostnader!

Det krävs en högre ersättningsnivå än den som ges inom dagens studiemedel för att yrkesverksamma ska kunna vidareutbilda sig

Läs mer i rapporten

Laddar ...

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund