Teaterförbundet söker koordinator till ledning och stab

14:47 6 november, 2019

Vill du ha en spännande tjänst som en nyckelperson i en organisation där det händer mycket? Är du ordningsam, serviceinriktad och gillar variation? Då kan du vara rätt person!

Om tjänsten

Kansliets uppgift är att ge stöd och service åt medlemmar och förtroendevalda och genomföra beslut fattade av styrelse och Riksstämma. Du kommer att arbeta närmast förbundsdirektören och planera och koordinera arbetet i styrelsen samt aktiviteter som engagerar hela kansliet. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där vi moderniserar och effektiviserar arbetet. Tjänsten innehåller en stor variation av arbetsuppgifter och du kommer att aktivt arbeta med att utveckla system för ett effektivt och hållbart arbetssätt för framtiden. Du har mycket kontakt med medlemmar och förtroendevalda och är spindeln i nätet på vårt kansli som är beläget i centrala Stockholm.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Förbereda, koordinera samt skriva protokoll vid möten för styrelse och kansli
  • Medverka i planering, förberedelser och genomförande av större möten och events
  • Hålla kontakten med förtroendevalda i diverse frågor
  • Ge stöd och service åt ledningen i det dagliga arbetet
  • Dokumentera olika aktiviteter samt publicering på webben

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad administration och styrelsearbete samt tycker om att utveckla system och hitta former att arbeta digitalt. Du bör vara strukturerad och intresserad av att utveckla rutiner och nya arbetssätt tillsammans med andra. Arbetet kräver mycket goda kunskaper i svenska, gedigen kunskap i MS Office och gärna andra programvaror som kan vara relevanta. Vidare är du en ansvarstagande person som fäster stor vikt vid noggrannhet och förmåga att hålla deadlines. Erfarenhet av arbete i en medlemsorganisation är meriterande. Du ska tycka om att ta egna initiativ och ha förmåga att lyfta blicken och se vad som behöver göras. Du är positiv och prestigelös, har lätt att kommunicera och värdesätter samarbete.

Du möter en platt och engagerad organisation, där vi hjälps åt över kompetensgränserna. Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.

Om ansökan

Du ansöker med ditt CV samt ett personligt brev på svenska snarast möjligt då urvalsarbetet sker löpande.

Ansökan görs via Inclusos hemsida.

I denna rekrytering samarbetar vi med Incluso. Har du frågor angående rollen och rekryteringsprocessen, var god kontakta ansvarig rekryterare på Incluso, Marianne Nilsson, marianne@incluso.se, 0704-174419.

Fackliga företrädare för Unionen-klubben är Eleonor Fahlén och för Akademikerklubben Åse Axberg. Båda kan nås på telefon 08-441 13 00.

Hur har metoo påverkat arbetslivet?

Novus har på uppdrag av TCO ställt frågor till yrkesverksamma i Sverige om hur de uppfattar att deras arbetsplats har påverkats av metoo.

Ta del av resultaten

Hur motverkar du sexuella trakasserier på arbetsplatsen?

En utbildningsserie framtagen av LO, TCO och SACO

Till utbildningen

Laddar ...

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund