Politikerprao

14:57 26 mars, 2018

Vi är TCO. Vi är många. Riktigt många. Vi jobbar bland annat som sjuksköterskor, lärare, poliser och journalister. Vi har högt valdeltagande och kan vara avgörande i nästa års val. Därför bjöd vi in politiker till vår vardag, vår verklighet. Här hittar du mer om poltikerprao som vi genomför hösten 2017 och våren 2018.

När vi genomfört alla politikerprao så kommer 25 procent av riksdagens ledamöter att ha fått ta del av verkligheten hos en TCO-medlem. 

Partierna måste ha orken och viljan att samarbeta

Vi är 1,4 miljoner, mitt i samhällets och arbetsmarknadens förändring. Nu efter riksdagsvalet behöver vi partier som har orken och viljan att samarbeta över blockgränserna.

Läs mer här

Nu behövs maratonlöpare i politiken

Partierna måste ha orken och viljan att samarbeta över blockgränsen, skriver Eva Nordmark, i en artikel på Arbetsvärlden, och listar fyra områden för en uthållig politik.

Läs mer här

Ny Handbok mot sexuella trakasserier i arbetslivet

Det finns ett före och ett efter #metoo. Ingen på arbetsplatsen ska behöva riskera att utsättas för sexuella trakasserier. Därför finns den här boken. Syftet är att vägleda fackligt förtroendevalda i sitt viktiga arbete.

Läs mer här

Laddar ...

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund