TCO håller extrakongress

09 DECEMBER 2019, 13:00 - 14:45
För att se video-baserat innehåll behöver du ge samtycke till vår cookiepolicy efterso m videotjänsten använder cookies.

Måndagen den 9 december samlas Tjänstemännens centralorganisation till kongress för att välja ny ordförande. Föreslagen att ta över TCO är Therese Svanström. Vid kongressen närvarar också bland andra riksdagens talman, Andreas Norlén, som kommer att hålla ett anförande.

NÄR: 09 december 2019, 13:00 - 14:45

Fler kommande events & seminarier

Hur ska vi finansiera framtidens pensioner?

I takt med att vi lever allt längre får det allmänna pensionssystemet svårare att infria förväntningarna. Det räcker inte med bara höjda pensionsåldrar, om även kommande generationer ska få bra och hållbara pensioner krävs högre pensionsavgifter.

NÄR: 10 december 2019, 08:30 - 09:30
VAR: TCO-huset på Linnégatan 14 i Stockholm

Tidigare events & seminarier

04 december 2019

Den svenska modellen på export – Negotiating Our Way Up

Den 4 december anordnade TCO ett frukostseminarium kring rapporten Negotiating Our Way Up. Collective Bargaining in a Changing World of Work.

05 november 2019

Metoo 2 år

Det har gått två år sedan Metoo startade. Hur långt har vi kommit och vad återstår att göra - i arbetslivet, politiken och samhället i stort?

22 oktober 2019

Staten måste ta ett större ansvar för att rusta upp trygghetssystemen!

Hur många arbetstagare får en rimlig andel av sin tidigare lön om de blir arbetslösa eller sjuka? Den allmänna arbetslöshetsförsäkringen och sjukförsäkringen ger inte tillräcklig trygghet för den enskilde. Istället är det de kompletterande ersättningarna som finns i kollektivavtal eller genom fackligt medlemskap som gör att individen kan klara sin ekonomi vid arbetslöshet eller sjukdom.

03 oktober 2019

Mot 65 och vidare

Om vi ska kunna jobba längre behövs rejäla satsningar på arbetsmiljön och ett hållbart arbetsliv. Vilka konkreta åtgärder krävs för att det ska bli verklighet? Vad säger arbetsmiljöforskaren, arbetsgivaren och fackförbunden?

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund