En ny arbetsmarknad men en dinosaurie till arbetslöshetsförsäkring?

Arrangör: Arbetslöshetskassorna inom TCO, Arbetslöshetskassan Vision, Finans- och försäkringsbranschens Arbetslöshetskassa, Journalisternas arbetslöshetskassa, Lärarnas arbetslöshetskassa, Skogs- och Lantbrukstjänstemännens Arbetslöshetskassa, STs arbetslöshetskassa, Unionens Arbetslöshetskassa

29 JUNI 2015, 14:00 - 15:00, TCO-PARKEN, ÖVRE SCENEN, STRANDGATAN 1, VISBY (LIVESÄNDS)
För att se video-baserat innehåll behöver du ge samtycke till vår cookiepolicy efterso m videotjänsten använder cookies.

Om seminariet

Det är självklart att du ska försäkra din inkomst, liksom du försäkrar din villa, bil och vovve. Men har arbetslöshetsförsäkringen hängt med i samhällsutvecklingen? Erbjuder den samma trygghet den en gång gjorde?

På dagens arbetsmarknad är det allt vanligare med andra anställningar än den gamla trygga tillsvidareanställningen. Vill du vara attraktiv på arbetsmarknaden måste du hänga med i denna utveckling. Du kanske väljer att studera, frilansa eller starta eget. Det handlar om att vara flexibel. Frågan är dock om arbetslöshetsförsäkringen har anpassats i samma takt? Krasst uttryckt – får du det du betalar för eller har du köpt grisen i säcken?

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund