Välkommen till ett frukostseminarium där vi diskuterar: Ska sjukskrivnas arbetsförmåga bedömas mot arbeten där deras kompetens och erfarenhet kan tas tillvara eller mot fiktiva arbeten som inte finns på arbetsmaknaden?

NÄR: 20 februari 2020, 08:30 - 09:30
VAR: TCO. Linnégatan 14

Fler kommande events & seminarier

Jämställdhetsfrukost

Internationella kvinnodagen närmar sig. Den 5 mars bjuder TCO in till en jämställdhetsfrukost.

NÄR: 05 mars 2020, 08:30 - 09:30

Tidigare events & seminarier

10 december 2019

Hur ska vi finansiera framtidens pensioner?

I takt med att vi lever allt längre får det allmänna pensionssystemet svårare att infria förväntningarna. Det räcker inte med bara höjda pensionsåldrar, om även kommande generationer ska få bra och hållbara pensioner krävs högre pensionsavgifter.

09 december 2019

TCO håller extrakongress

Måndagen den 9 december samlas Tjänstemännens centralorganisation till kongress för att välja ny ordförande. Föreslagen att ta över TCO är Therese Svanström. Vid kongressen närvarar också bland andra riksdagens talman, Andreas Norlén, som kommer att hålla ett anförande.

04 december 2019

Den svenska modellen på export

Den 4 december anordnade TCO ett frukostseminarium kring rapporten Negotiating Our Way Up. Collective Bargaining in a Changing World of Work.

25 oktober 2019

Metoo 2 år

Det har gått två år sedan Metoo startade. Hur långt har vi kommit och vad återstår att göra - i arbetslivet, politiken och samhället i stort?

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund