Mikael Feldbaum ny chefredaktör för Arbetsvärlden

Pressmeddelanden 13:51 27 juni, 2016

Mikael Feldbaum blir ny chefredaktör för TCO:s webbtidning Arbetsvärlden. Han kommer senast från magasinet Arena där han varit chefredaktör sedan 2011.

– Vi är mycket glada över rekryteringen. Det blir en nystart för Arbetsvärlden som är en unik produkt eftersom den fokuserar på de växande tjänstemannagrupperna, säger Eva Nordmark, ordförande TCO.

Mikael Feldbaum tillträder den nya tjänsten den 19 september.

– Det ska bli roligt att fortsätta utveckla Arbetsvärlden. Jag tror att det finns ett utrymme för mer engagerande arbetsmarknadsjournalistik, säger Mikael Feldbaum.

Vi vet att Sverige måste våga mer i morgon

Vi är 1,4 miljoner, mitt i samhällets och arbetsmarknadens förändring. Vi är sjuksköterskor, lärare, poliser och journalister. Du möter oss genom hela livet. Och i hela landet. Inför höstens riksdagsval är våra prioriterade frågor bättre möjligheter till vidareutbildning genom hela livet, framtidens arbetsliv samt en bred skattereform. Men vi ställer inte bara krav. Vi har lösningar också.

Läs mer här

Vi behöver en ny skattereform bland annat för utjämningssystemet

Med bara månader kvar till valet är det dags för politiker att sätta frågan om att reformera det kommunala utjämningssystemet högt upp på agendan för att hela Sverige ska leva. Vi behöver en ny skattereform.

Läs mer här

Arbetstidsgapet mellan kvinnor och män måste minska

För att minska inkomstskillnaderna mellan könen och närma oss ekonomisk jämställdhet behöver arbetstidsgapet mellan kvinnor och män minska. En viktig del för att nå dit är att kvinnor och män delar lika på föräldraledigheten. I den här rapporten går vi igenom TCO:s förslag.

Läs mer här

Laddar ...

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund