Lediga jobb på TCO

Nyheter 10:34 28 november, 2014

Just nu söker vi:

TCO söker internationell chef
Vill du vara med och utveckla TCO till en effektiv påverkansorganisation gentemot beslutsfattare i Sverige och EU? Vi söker en internationell chef som även är chef för teamet Europa och juridik. Sök senast 1 december.

Läs mer här

TCO söker kvalificerad jurist
TCO söker en kvalificerad jurist som tillsammans med våra två andra jurister ska bevaka och påverka rättsutvecklingen inom arbetsrätten och EU-rätten och andra rättsområden av betydelse för TCO:s medlemsförbund.
Du kommer att ha ett nära samarbete med juristerna och våra övriga medarbetare på kansliet. Sök senast 14 december. 

Läs mer här

 

Partierna måste ha orken och viljan att samarbeta

Vi är 1,4 miljoner, mitt i samhällets och arbetsmarknadens förändring. Nu efter riksdagsvalet behöver vi partier som har orken och viljan att samarbeta över blockgränserna.

Läs mer här

Det behövs energi och långsiktighet i politiken

Oavsett hur en ny regering kommer att se ut krävs politiskt ledarskap och ansvarstagande för att Sverige ska kunna fortsätta utvecklas, bloggar Eva Nordmark från Riksmötets öppnande i Riksdagen.

Läs mer här

Behovet av en bred skattereform förenar partierna

Äntligen pratar alla om att vi behöver en skattereform, en översyn för att möta nya krav och förbättra samhället. Därför är det ett gyllene läge för politiken att nu ta kliv framåt i frågan, skriver Eva Nordmark på Dagens samhälle.

Läs mer här

Laddar ...

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund