Lediga jobb på TCO

Nyheter 10:34 28 november, 2014

Just nu söker vi:

TCO söker internationell chef
Vill du vara med och utveckla TCO till en effektiv påverkansorganisation gentemot beslutsfattare i Sverige och EU? Vi söker en internationell chef som även är chef för teamet Europa och juridik. Sök senast 1 december.

Läs mer här

TCO söker kvalificerad jurist
TCO söker en kvalificerad jurist som tillsammans med våra två andra jurister ska bevaka och påverka rättsutvecklingen inom arbetsrätten och EU-rätten och andra rättsområden av betydelse för TCO:s medlemsförbund.
Du kommer att ha ett nära samarbete med juristerna och våra övriga medarbetare på kansliet. Sök senast 14 december. 

Läs mer här

 

Vi vet att Sverige måste våga mer i morgon

Vi är 1,4 miljoner, mitt i samhällets och arbetsmarknadens förändring. Vi är sjuksköterskor, lärare, poliser och journalister. Du möter oss genom hela livet. Och i hela landet. Inför höstens riksdagsval är våra prioriterade frågor bättre möjligheter till vidareutbildning genom hela livet, framtidens arbetsliv samt en bred skattereform. Men vi ställer inte bara krav. Vi har lösningar också.

Läs mer här

TCO: Så får vi fler än 4 av 10 att hänga med

Om Sverige ska kunna vara en ledande kunskapsnation är det oroväckande när 4 av 10 yrkesaktiva anser att de inte får tillräckligt med vidareutbildning. Här är tre förslag på hur det kan bli bättre, skriver Eva Nordmark.

Läs mer här

TCO:s program i Almedalen

I TCO-landet i Almedalen hittar du evenemang och mingel från 11 av våra 14 medlemsförbund. Hela programmet hittar du här på webbplatsen. TCO-landet är också en plats för nätverkande eller bara för att vila. Vi ses i Visby!

Läs mer här

Laddar ...

Seminarier

Ni missar väl inte våra spännande seminiarier?

TCO arrangerar löpande seminarier kring aktuella ämnen och runt TCO:s politik. Vi håller oftast till i TCO-huset på Linnégatan 14 i Stockholm och de allra flesta är gratis och öppna för alla.

Välkommen!

Läs mer här

Hitta ditt fackförbund

Använd filtret nedan för att hitta ditt fackförbund